Welpen voetbal bij KSC

Beste kinderen van 4 jaar,

Bij de KSC mag je officieel pas komen trainen in het kalenderjaar dat je 5 jaar wordt. Je sluit dan aan bij onze Mini’s (ofwel JO6/JO7) en kunt komen trainen op woensdagavonden. Wanneer alles goed gaat en in de regio zijn meerdere leeftijdsgenoten kan er zelfs op de zaterdagochtend in competitie verband gevoetbald gaan worden.

Maar voor sommige jongens en meisjes duurt het te lang om nog tot 1-1-2022 te wachten om te mogen starten met trainingen. Voor hen is er nu een extra groep gestart. De “Welpen” (ofwel JO5). Onder leiding van John Teunissen zullen zij op zaterdagochtend van 09.30-10.30 uur in Knegsel spelenderwijs al beginnen met voetballen. Want niets is leuker dan met een balletje al lekker op het voetbalveld bezig zijn. (onder voorbehoud of dat er niet te veel kinderen op zwemles gaan van deze groep…..)

Dit is voor zowel de kindjes uit Knegsel als Steensel.

Wil jouw zoon of dochter ook al lekker komen voetballen op zaterdagochtend (of wil je meer informatie hierover) dan kan je mailen naar algemeen@knegselseboys.nl of bellen naar 06-12919662.

Met sportieve groeten,

John Teunissen

v.v. Knegselse Boys