Voetbalpassie sparen via AH

Onze vereniging boft maar weer, ook met deze actie kunnen we geld gaan verdienen.

Ga jij (toevallig) boodschappen doen bij de Albert Heijn, dan kun jij nu ook punten scoren via de AH-app.(Let op, je kunt alleen sparen als je de app op telefoon hebt staan)

Voetbal is met meer dan 3.000 amateurclubs de grootste sport van Nederland; ieder dorp heeft wel een voetbalclub! Afgelopen jaar stond het amateurvoetbal voor een groot deel stil. Een groot gemis voor alle spelers en iedereen die bij voetbal betrokken is. Maar ook de clubkas had hieronder te lijden. Verenigingen zijn veel inkomsten misgelopen, bijvoorbeeld door de sluiting van de kantine.

Omdat amateurclubs juist nu een steuntje in de rug goed kunnen gebruiken, introduceert Albert Heijn in samenwerking met de KNVB Voetbalpassie. Een spaarprogramma voor iedereen die boodschappen gaat doen bij Albert Heijn om jouw amateurclub te steunen. Van 13 september tot en met 3 oktober 2021 kan iedereen die bij Albert Heijn boodschappen doet Voetbalpassiepunten sparen. Die punten zitten op een groot aantal deelnemende producten.

Voetbalpassie is er voor álle verenigingen; groot en klein. Alle amateurclubs in het veldvoetbal doen automatisch mee met Voetbalpassie. Leden, maar ook hun vrienden, familie en kennissen: iedereen kan door aankoop van de actieproducten eenvoudig via de AH-app meesparen voor de club. Met het opgehaalde bedrag kunnen vereniging dan alsnog die nieuwe ballen bestellen of de kantine een likje verf geven. Bovendien maakt iedereen die meedoet met Voetbalpassie kans op mooie prijzen. Een extra reden voor je leden en hun familie en vrienden om mee te sparen.