Update Speeltuin & Speelbos 9.0

Beste kinderen,


De zandbak is eindelijk helemaal af!! Nadat we in Augustus alles al netjes afgegraven hadden en de randen met acacia hout hadden gezet was het een lange tijd stil rondom dit gedeelte van ons totale project. De leverancier van ons wip-toestel en tuimelrek had enige vertraging helaas.

Maar afgelopen dagen zijn zowel de wip-motor als het tuimelrek geplaatst. Beide zijn voorzien van beton en een keurmerk, dus alles is veilig.

De aanschaf van diverse zandbakspeeltjes was ook al gedaan dus dit weekend kunnen onze allerkleinste zich al gaan vermaken hier.

Zeker nu het morgen/zaterdag zelfs 15 graden zou kunnen worden zijn dit mooie vooruitzichten voor nog veel meer speelplezier.

De tafeltennistafel wordt immers ook al regelmatig gebruikt voor een spelletje ‘rond de tafel’ of voor een echt wedstrijdje pingpong.

Speciale dank voor de realisatie en het regelen van diverse met betrekking tot dit gedeelte is de speeltuin groep zelf. Maar ook de maandagochtendploeg ontzettend bedankt.

Het einde komt nu in zicht, want een start met de wilgenlaan is reeds ook gedaan, en binnenkort worden ook andere projecten afgerond!

Binnenkort weer een nieuwe update over onze vorderingen…

Met speelse groetjes,

het Speeltuin comité
Speeltuin & Speelbos v.v. Knegselse Boys