Update Speeltuin & Speelbos 8.0

Beste leden en vrienden van de v.v. Knegselse Boys,


Eindelijk zagen we de eerste zonnestraaltjes eens voor een langere periode op sportpark De Breemakker. Laat de lente maar beginnen, want we hebben nog genoeg te doen.

Als we wat vaker de zon gaan zien en de temperaturen gaan stijgen dan zetten we bloemetjes buiten. Althans…

…. Wij zetten de rhododendrons dan buiten!!

In samenwerking met onze eigen Rhododendronkwekerij Bierens uit het dorp, van ons sportieve lid Hein Bierens, hebben we 13 mooie rododendrons gekregen.

Door de baas Hein zelf zijn ze vakkundig op juiste plaats en op de juiste afstanden van elkaar gezet. Als meester onder de heesters een koud kunstje voor Hein.

Het stukje langs de tribune zal straks mooi een oranje gloed krijgen als ze in bloei staan.  Al is het voetbal niet om aan te zien, zijn rhododendrons ‘shine’ altijd!

Hopelijk blijft de regen nu voor hele periode weg, want niet alleen de velden hebben hier veel last van gehad, maar ook onze vorderingen aan de speeltuin en het speelbos. Gelukkig zijn we achter de schermen volop bezig geweest om alle lijntjes uit te zetten, binnenkort kunnen we dus telkens snel schakelen om alles te realiseren voor de grote opening op zondag 26 mei.

Binnenkort weer een nieuwe update over onze vorderingen…

Met speelse groetjes,

het Speeltuin comité
Speeltuin & Speelbos v.v. Knegselse Boys