Uitreiking trainer van de maand

Vandaag heeft John van Bree de bokaal van AmateurVoetbalEindhoven Brabant Sports Trainer van de maand januari 2024 in ontvangst mogen nemen. De prestaties die Knegselse Boys 1 in de maanden december 2023 en januari 2024 behaald hebben zijn niet onopgemerkt gebleven.

Op maandag 5 februari was John, net als 6x andere trainers uit de regio, genomineerd om trainer van de maand te kunnen worden. Doormiddel van stemmen op de site van AVE heeft iedereen op zijn favoriete trainer kunnen stemmen. Bij v.v. Knegselse Boys hebben dit natuurlijk massaal gedaan, want we zijn ontzettend trots wat John van Bree, Hans Willems en de spelers tot dusver neergezet hebben. Een puntenaantal van 26 is lang geleden en we zijn pas op de helft. Maar het gaat niet alleen om de punten en de overwinningen. John en Hans hebben er weer een gezellige groep van gemaakt die hun werklust en enthousiasme ook gebruiken voor opoffering. Het is een goed stel nu, welke moeilijk te verslaan blijkt te zijn voor mening tegenstander.

Uiteindelijk bleek op vrijdagmiddag 9 februari om 18.00 uur dat onze John voldoende stemmen had om deze ‘tastbare’ prijs al in ontvangst te mogen nemen. Vanmiddag is door mentor en vriend van de vereniging Noud van Buul de bokaal overhandigd aan John. “Knegsel kent in haar 70e jarig bestaan al een rijke historie met vele mooie en memorabel trainers, maar John is pas de 5e  trainer van Knegselse afkomst”, verteld Noud. Noud hoopt op een mooie en stijgende lijn en droomt van mooie affiches in de toekomst. John zelf is realistisch en enkel bezig met de orde van de dag. “Morgen staat er weer een zware wedstrijd op het programma en woensdagavond spelen we wederom een wedstrijd. Met de periodetitel of iets dergelijks zijn we totaal niet bezig. Het is enkel kijken van wedstrijd naar wedstrijd en wie we tot onze beschikking hebben.”

Als vereniging gaan we hier helemaal in mee en wensen John, Hans en zijn spelers daarom heel veel succes de komende maanden nog. De competitie is pas op de helft en iedere week zal nog veel en hard getraind moeten worden. Maar de bereidheid op zondag moet ook maximaal blijven.

Nogmaals van harte gefeliciteerd met de prijs John!