Terugblik Seizoensafsluiting zondag 26 mei 2024 deel 1+2+3

deel 3: Jan Willekens verkozen tot Boyke of the Year 2023/2024

Daar zijn we weer. Vandaag zetten we nogmaals in het zonnetje ons Boyke of the Year 2023/2024. Onze Jan Willekens.

Sinds 1-9-1992 is onze Jan over gekomen uit Westerhoven. Na wat oneenigheid heeft hij de geel-zwarte ingeruild voor ons oranje-zwart. In het verleden heeft Jan al meerderemalen kennisgemaakt met zijn nieuwe teamgenoten. Maar nu was ook een van hen.

Na diverse jaren heeft Jan zijn voetbalschoenen aan de wilgen gehangen en nu is alweer bijna 30 jaar leider van ons Veteranenteam. Vele kampioenschappen heeft hij mogen vieren met dit team en nog veel vrienden heeft hij hier gemaakt.

Maar de laatste jaren is Jan, naast de zondagen en donderdagavonden ook op andere dagen te zien op ons sportpark.

Sinds zijn pensioen is Jan ook op maandagochtend voortaan aanwezig om eerst een bakkie koffie te drinken en dan veldonderhoud en andere klusjes te doen met de Maandagochtendploeg.

In de corona was Jan ook veelvuldig aanwezig en bij de verbouwingen van kleedkamer 5, de kantine en het washok was Jan er altijd bij. Vooral het electrawerk was wel aan hem besteed. En dan alles nu optimaal werkt is onder andere dankzij zijn kunde en vele uurtjes hobbyen hier op de club.

Ook zijn betrokkenheid bij de aanleg van nieuwe speeltuin en de klusjes daarbij waren aan Jan wel besteed.

Maar ook zijn contacten bij Hisense zijn enorm groot en dus kunnen we al diverse jaren genieten van prachtig en haarscherp beeld op onze beide tv’s

Met zijn vele uren inzet en betrokkenheid bij de V.V. Knegselse Boys hebben we niets anders kunnen concluderen dat Jan Willekens de titel Boyke of the Year 2023/2024 dik verdiend heeft.

Bedankt Jan namens al onze leden en ga zo door. Blijf nog jaren de weg op maandag, donderdag en zondag vinden naar sportpark De Breemakker.

deel 2: Rinette van den Broek benoemd tot Lid van Verdienste

Het was een mooie oranje dag op De Hel Van De Breemakker. Letterlijk en figuurlijk. Bij tijd en wijle was er een pittige buitje, dan scheen de zon weer volop en op einde zelfs nog flinke rukwinden. Maar we dit mocht ons allemaal niet deren en we waren er massaal op afgekomen en bleven tot laat in de avond!

Met meer dan 206 opgaves aan de kar van Cafetaria/Lunchroom De Weefkamer hadden we een record te pakken.
Daarnaast waren in totaal wel zo’n 300 aanwezige op het drukste moment.

De parasols en meubilair van Funtime kwamen dus goed van pas.

Paul Smets en Noud van Buul bedankt en tot volgend jaar maar weer!

De kinderen kwamen ook niets te kort deze middag. Met een grote stormbaan van Lobas Verhuur konden ze zich flink uitleven. En in de schminktent stond Ilonka van Creations by Ilonka klaar om iedereen mooi te versieren met schmink en/of glittertatoos.

De gezellige avond werd medeverzorgd door DJ Storm en alle vrijwilligers van v.v. Knegselse Boys.

Rond 18.00 uur toen de zonnestraaltjes weer tevoorschijn kwamen was het moment daar voor de officiële ver plichtplegingen.

Vanwege het grote aantal jubilarissen konden we helaas niet, zoals gebruikelijk bij iedereen persoonlijk te lang stil staan, maar via deze weg willen dat alsnog doen.

We trapte af met een speciale verrassing. Onze club heeft gemeend om Rinette van den Broek te benoemen tot Lid van Verdienste van V.V. Knegselse Boys. Dit is een illuster rijtje met namen die we als vereniging nooit zullen vergeten en we ontzettend dankbaar zijn voor al hun tomeloze inzet de afgelopen periode.

Rinette is sinds juni 2011 lid geworden worden van onze vereniging en daarbij is ze al snel in het jeugdbestuur van KSC gekomen om van alles mee op te pakken. Dit wil eigenlijk zeggen; gewoon bijna alles. Ze regelt de tenues, ze regelt de scheidsrechters voor zaterdag, ze helpt bij de fotoplaatsjes albums. En als er op zaterdag toch is helpt ze ook nog mee achter de bar.

Maar ook op zondag is ze van de partij en daar regelt ze ook het wedstrijdsecretariaat en de scheidsrechters voor zondagen, ook dan zien we haar geregeld achter de bar mee helpen op de piekmomenten.

Waarschijnlijk zijn we nog van alles vergeten op te noemen waar Rinette aan bijgedragen heeft en daarom is deze titel haar van harte gegund. Het kwam als een totale verrassing over en onder toeziend oog van pa en ma Van Der Mierden, haar man Wim, hun kinderen en vele vrienden ontving ze niet alleen een schitterende bokaal en een bos bloemen. Maar ook een heel groot en welgemeend applaus van alle aanwezige. Want wie kent Rinette nu niet. Nogmaals van harte gefeliciteerd en we hopen namens Knegselse Boys en KSC dat je nog vele jaren dit werk met plezier en passie blijft doen!

deel 1 (zie hieronder)

Beste vrienden van de Knegselse Boys,

de komende weken gaan we rustig terug blikken doormiddel van foto’s die gemaakt zijn tijdens de Seizoensafsluiting 2024, maar ook zullen we uitgebreider onze hoofdpersonen van die dag nogmaals in het zonnetje zetten.

Het was een droomscenario, doordat Knegselse Boys 1 wist te winnen en nacompetitie voor promotie heeft veilig gesteld.

Er waren vele supporters op afgekomen welke zijn ook blijven hangen na de wedstrijd. Maar ook vele jeugdleden hebben zich kunnen laten schminken en konden op het luchtkussen.

Het was een schitterende middag en avond. Ondanks de regenbuien vloeide ook het bier rijkelijk uit de tapkraan.

Via deze weg willen we nogmaals bedanken voor het schenken van dit heerlijke gerstenat:

Glasmontage Van Anrooy – familie Van Anrooy

Autobedrijf Koen Rijkers – familie Rijkers

Regiobank Vessem – Bram&Tom van der Steen

Brown’s Lunchclub – Thijs Willems

Jan Pulles

Sjack Wouters

en het bestuur

Binnenkort komt alles hier voorbij, maar uiteraard is het seizoen voor Knegselse Boys 1 nog niet afgelopen en dus geniet dat eerst onze voorkeur om goed in de gaten te houden.

Met sportieve groeten,

hoofdbestuur V.V. Knegselse Boys