Sponsorpunten sparen voor de v.v. Knegselse Boys en KSC

Beste vrienden van de v.v. Knegselse Boys en KSC,

Geef onze club een steuntje in de rug.

Goed eten is goed voor de buurt, vinden ze bij de Plus. Dat betekent ook dat ze graag iets goed doen voor onder andere ons als vereniging. Daarom spaar je nu bij de Plus sponsorpunten voor de V.V. Knegselse Boys. Doe dus mee en spaar mee voor ons. Na al die Corona kunnen we dit wel gebruiken.

Zo spaar je mee:

  • Vanaf zondag 5 september t/m zaterdag 13 november 2021 ontvang je een sponsorpunt bij elke € 10,- aan boodschappen * en bij geselecteerde actieproducten.
  • Kras de unieke code van je voucher open en scan de QR code met je mobiele telefoon of ga naar plus.nl/sponsorpunten.
  • Indien je wel de voucher hebt ontvangen en het niet lukt met het ‘verzilveren’ van de unieke code dan mag je deze ook inleveren bij:    de kantine   of     op de Kranenpoel 32 (t.n.v. John Teunissen)
  • Ben je op de website selecteer dan V.V. Knegselse Boys à voer de code in à activeer de code
  • Uiteraard is digitaal sparen ook mogelijk. Je ontvangt jouw sponsorpunten dan in de Plus app. Als je digitaal spaart, hoe meer euro’s dat oplevert voor de kas van ons cluppie.

Let op:

Indien je toevallig boodschappen gedaan hebt bij Plus Van de Huijgevoort in Dommelen of Luyksgestel dan kun je ook de sponsorpunten aan V.V. Knegselse Boys geven!!

Wordt clubsponsor van de week!

Activeer jouw sponsorpunt(en) op plus.nl/sponsorpunten en maak wekelijks kans op een van de drie PLUS Cadeaukaarten t.w.v. € 75,-. Hoe meer sponsorpunten je activeert hoe meer kans je maakt!

(* Voor de actie zijn uitgezonderd: geneesmiddelen, alcohol, tabak, zuigelingenvoeding, boeken, telefoonkaarten, postzegels, cadeaubonnen, toegangstickets, loten, beltegoed, statiegeld en emballage en eventuele overige niet wettelijke toegestane artikelen)

PLUS van de Huijgevoort Eersel

Nieuwstraat 9    I     Eersel

Stelt in totaal € 15.512,- beschikbaar voor alle deelnemende clubs.

Het totale sponsorbedrag wordt op basis van alle geactiveerde sponsorpunten naar rato verdeeld onder de deelnemende clubs. https://www.plus.nl/info-spaar-voor-je-club