Speeltuin & Speelbos

Update 5

Beste leden en vrienden van de v.v. Knegselse Boys,

we hebben niet stil gezeten hoor, want we kunnen weer wat aanpassingen melden.

De tafeltennistafel is namelijk sinds 9 oktober al in gebruik en hier wordt al heel veel gebruik van gemaakt. Het is ook goed om te zien dat alle materialen steeds keurig terug gelegd worden.

Speciale vermelding voor nog voor Sanne, Rob en Niki.

Maar vorige week is er langs het nieuwe mooie (rolstoel/buggy)pad richting het toekomstige parcours opnieuw gras ingezaaid. Hopelijk straks wel met een groen eindresultaat.

Ook rondom de zandbak is nu bijna alles af. Hier zijn wat extra tegels geplaatst en ook de paaltjesrand zijn nu afgewerkt.

Rik Groenen van Hout & Schuttingbouw Vessem ontzettend bedankt voor de goede service en snelle levering van alles.

Maar wederom hartelijk bedankt: Kees Pulles, Wim Teunissen, John Teunissen, Rob Teunissen met Wout en Pleun.

Voor de veiligheid van spelende kinderen in de zandbak is er ook een conifeerhaag geplant die de eventuele ballen van het hoofdveld zal tegen houden.

Deze mooie Thuja Brabant zijn geleverd door Boomkwekerij Arno van Nunen, maar speciale dank dus eigenlijk voor hun Stan. Bedankt voor jullie groene bijdrage!!

Maar hoe nu eigenlijk nog verder?

Binnenkort zullen Kees Pulles van Pulles Grondwerken en John van Bree van John van Bree Grondwerken hun machines nog van stal mogen halen voor wat onderhoud in de bosrand, maar dan moete de weergoden ons wel gunstig gezind zijn.

We zijn ook in grote afwachting van Sablo, want zij zullen hun klimparcours, de zandbak toestellen en de ballenband een dezer dagen komen monteren.

Dus genoeg om naar uit te kijken de komende tijd…

(En wellicht ook nog wel extra handjes nog nodig 😉)


Met speelse groetjes,

het Speeltuin comité
Speeltuin & Speelbos v.v. Knegselse Boys