Seizoensafsluiting zondag 26 mei

Uiteraard is het een voetbalmiddag zoals vele andere. Lekker naar Knegselse Boys 1 en Knegselse Boys 4 (inhaal) komen kijken en een gezellige 3e helft. Met dit maal wel diverse voetbalspelletjes en een groot luchtkussen/grote stormbaan. Iedereen is vrij om te komen.

In verband met een frietkar van De Weefkamer is deelname hiervoor wel opgave verplicht.

Alle uitnodigingen zijn al lang de deur uit voor de speciaal genodigde, spelers konden zich opgeven bij hun leiderseider/aanvoerder opgeven.

Alle supporters en vrienden kunnen zich vanaf heden ook opgeven. Tenminste als je wilt deelnemen aan de frietkar. De kosten hiervan zijn E 8,- per persoon (zowel volwassenen als kinderen).

Opgeven kan via: algemeen@knegselseboys.nl of bij John Teunissen

let op: opgeven kan tot 15 mei !!

We gaan er weer een mooie Seizoensafsluiting van maken met z’n allen. Het was een bewogen en druk jaar. Er zijn in totaal z’n 14 jubilarissen en uiteraard is er een nieuw Boyke of the Year. En laten we hopen op een mooi en passend sportief slot voor de elftallen.

Graag tot dan!

We hebben de officiƫle opening van onze Speeltuin & Speelbos helaas moeten uitstellen om nog niet alles gereed is. Dit zal pas in Juni/Juli zijn. De officiƫle opening zal op een zaterdag in September zijn wanneer KSC thuis speelt. Excuses voor ongemak.