Nieuws vanuit bestuur:

De V.V. Knegselse Boys  heeft U een paar dingen te melden voordat we eindelijk mogen starten aan de nieuwe competitie van 2021/2022:

Allereerst hopen we, en gaan we er van uit, dat de huidige corona situaties geen gevolgen zullen hebben voor het nieuwe “normale” seizoen. Maar zoals in de 1e en 2e crisis kan de realiteit iedere week anders zijn.

Met het hoofdbestuur zullen we op woensdag 21 juli nog een afsluitende vergadering hebben en daarin gaan we proberen diverse data vast te leggen voor het nieuwe seizoen!!

Kantine verbouwingen:

Sinds januari dit jaar zijn vele vrijwilligers en kundige vakmensen bezig geweest in onze kantine.  Op onze facebook heb je onze vorderingen kunnen volgen. Gelukkig zitten we in de laatste fase en kunnen we bijna overal de laatste hand op leggen.

Maar…. Er blijven klusjes genoeg over. Dus kom gerust eens kijken, informeren en mee helpen als je in de buurt bent.

Algemene Ledenvergadering:

Op donderdag 19 augustus zal onze Algemene Ledenvergadering in de buitenlucht plaats vinden. Aanvang is 20.30 uur.

Meer details volgen via onze mediums

Clubfeest:

Op dit moment is nog te onduidelijk wanneer we het clubfeest willen gaan organiseren. Maar ons doel is om dit nog spoedig te doen. De traditie om het Boyke of the Year bekend te maken en onze jubilarissen te huldigen moet in stand blijven.

Tevens zullen we proberen om natuurlijk ook de opening van onze nieuwe kantine niet onopgemerkt voorbij te laten gaan.

Graag onze mediums hiervoor in de gaten houden.

www.knegselseboys.nl   

 facebook/knegselseboys