Leden van Verdienste

Het lijstje is nu compleet!! Vandaar nog even een korte terugblik naar het feestje van 3 september jl.  We willen nog een keer in de pen kruipen voor de laatste terugblik. En eigenlijk is dat ook meteen “lest best”.

Tijdens deze avond greep Jos de microfoon en dat heeft men geweten. Er waren nog 6x speeches voor 6x nieuwe clubhelden.

Het illustere rijtje met Leden van Verdienste wordt aangevuld met Ad Willems (wit), Hans Willems, John van Bree, Rob Teunissen, Paul Verstijnen en John Teunissen

Een lijst met helden als:  Piet Sleegers Ϯ, Frans Heijmans Ϯ, Piet Soetens, Janus Teurlings, Mark Michielse, Walter van de Ven Ϯ, Koen Bartholomeus, Hans Becx, Jan van Breugel en Paul Swaans.

Het heeft het bestuur behaagd om deze 6x nieuwe helden te benoemen tot Lid van Verdienste van de vereniging v.v. Knegselse Boys. Hoewel de 6x leden nog steeds volop bezig zijn in diverse commissies, nog in bestuur zitten en sommige maar amper de 30 gepasseerd zijn moeten huldigingen ten alle tijden plaats mogen vonden is besloten.

Leden ere wanneer het hen toekomst en niet wanneer ze pas afgeschreven zijn.

Ad bedankt voor al jouw hulp tijdens alle bouwwerkzaamheden, keeperstrainingen, je periode in jeugdbestuur, je huidige periode als 24/7 waterdienst, je periode als inkoper en voor het feit dat je nog steeds trouw komt kijken naar ons Vaandelteam.

Hans bedankt voor al jouw hulp tijdens alle bouwwerkzaamheden, overige vernieuwingen op en rondom de velden en in de kantine, je periode als jeugdtrainer/coach en momenteel je inspirerende functies binnen de Vrouwen 1 en selectie en je huidige periode als 24/7 waterdienst.

Johnny bedankt voor jouw vastberadenheid qua aanpakken van een nieuwe kleedkamer en nieuwe kantine. Door jouw inspiratie en doorzettingsvermogen zijn beide projecten een succes geworden. Maar ook jouw taken bij de 24/7 waterdienst, je inzet als jeugdtrainers destijds en later van het 2e en momenteel nog bij Vrouwen 1 zijn bezienswaardig. Lid van de Activiteiten commissie. En daarbovenop komt nog je overgave qua kantine beheerder.

Rob bedankt voor jouw kennis, inzet en materiaal tijdens de 5x extreem professionele verbouwingen. De toiletgroep, het vernieuwen van het dak, de bestuurskamer, de kleedkamer en kantine is een mooi kwintet aan successen! Maar ook als jeugdtrainer/leider zet jij je nog in voor de Knegselse Boys. En dan heb je ook nog jaren het initiatief genomen om het Boyke levendig te houden, welke helaas daarna is komen te vervallen.

Paul bedankt voor je goede en kundige inzet voor het bestuur. Alle taken die komen qua energie en bezuinigen liggen bij jouw. Vele zaken zijn hierdoor al goed en goedkoper uitgepakt. Maar ook jouw tomeloze inzet voor de laatste 3x verbouwingen mogen er wezen. Je was er heel veel uren en op de achtergrond heb je ook heel veel arbeid geleverd. Verder ben je nog actief jeugdtrainer en heb je er ook mede voor gezorgd dat we diverse jongens bereid hebben gevonden om het 3e elftal te worden.

John bedankt voor alles.  De 14 jaren in het hoofdbestuur om alle kennis met iedereen te delen en de rest van bestuur op sleeptouw te nemen. De bestuurlijke chaos heb jij overwonnen en met nieuwe energie ga je er nog jaren tegenaan. De kennis uit het verleden zijn belangrijk, maar ook het initiatief nemen in nieuwe plannen. De vele jaren in 1e, waarbij je vaak als eerste op het wedstrijd formulier kwam te staan. Als aanvoerder of niet. Maar daarnaast ben je ook nog steeds actief in de Activiteiten commissie en zorg je ieder jaar voor goed georganiseerde clubfeesten/seizoensafsluitingen. Maar ook heb je jarenlang het jeugdkamp draaiende gehouden en bent jarenlang jeugdtrainer geweest. Verder was je betrokken bij diverse jubilea en daarnaast ben je momenteel nog steeds bezig met tal van andere kleine zaken die achter de schermen worden bij gehouden om de club draaiende te houden. Verder ga je nu een nieuwe fase in door jeugdtrainer te worden van de aller kleinste.

Als bestuur hebben we daarom in het geheim besloten om jullie te moeten honoreren met het predicaat Lid van Verdienste van het leven bij de v.v. Knegselse Boys.

Geniet ervan en ga vooral zo door met alles, jullie zijn nog onmisbaar!!