Jubilarissen nogmaals van harte gefeliciteerd

Tijdens afgelopen Clubfeest en de officiële opening hebben we al onze bouwsponsors en vrijwilligers met naam en toenaam benoemd. Als vereniging doen we namelijk niet jaarlijks van zo’n grote projecten. En afgelopen 3x seizoenen hebben we er maar liefst 3x gehad.    We zijn blij dat we iets terug hebben kunnen doen voor onze vrijwilligers en sponsors.

Maar op deze avond hebben we ook kansen gezien om onze jubilarissen te huldigen.

Binnen onze vereniging hebben we Arno Tholen als 50 jarig jubilaris (helaas afwezig deze avond). Arno is jarenlang actief lid geweest en heeft vele gloriejaren mee mogen maken als speler in de rijke historie van onze club. Daarnaast komt Arno uit een echte voetbalfamilie en daarom is hij onze vereniging nog steeds trouw en zie je hem af en toe ook nog wel eens langs de lijn staan bij de Veteranen. Arno, van harte gefeliciteerd met deze mijlpaal.

Daarnaast hebben we ook Thijs Willems als jubilaris. Thijs is met zijn 6e lid geworden en daarom nu alweer 25 jaar lid van onze mooie vereniging. Nadat hij jaren zijn mannetje stond in de jeugdteams, hij diverse leeftijdsgenoten heeft zien afhaken, is Thijs altijd doorgegaan. Bij senioren heeft Thijs flink moeten knokken om zijn plekje in het 1e te verdienen, en dat valt niet mee als je een horecaleven hebt. De periode dat Thijs weleens te laat kwam ligt alweer (ver) achter hem. Naast voetballer is Thijs ook erg actief om alles qua horeca van onze kantine op de achtergrond mee te regelen. Thijs ontzettend bedankt voor alles en nog vele mooie jaren bij onze vereniging.

Als 3e jubilaris in 2020/2021 hebben we Antoon (Toon) van der Heijden. Ook hij is al 25 jaar lid van ons cluppie.  Eerst jeugdleider geworden zonder dat hun Jarno ook nog maar in beeld was. Maar later toen Jarno ging voetballen uiteraard daar samen mee opgetrokken. Maar naast jeugdleider wilde Toon natuurlijk ook op de hoogte blijven van het vaandelteam en zeker in de periode dat zwager Peer Derks daar furore maakte. Het was daarom ook Jarno die dan kwam kijken in hetzelfde oranje shirt als ome Peter met zijn rugnummer 4. Toon, bedankt voor al die jaren trouwe support en fijn dat je nog regelmatig op de Breemakker aanwezig bent.