Hoofdsponsorschap v.v. Knegselse Boys wederom verlengd

Helaas hebben we vanwege corona niet eerder een geschikt moment gevonden om een foto te maken van ons vaandelteam samen met onze hoofdsponsoren. Toen er nog gevoetbald mocht worden is het toch gelukt om hiervoor een middag te plannen. Nu Joost en Ellen ook in bezit zijn van deze foto’s pakken wij graag het moment om hun nog extra in het zonnetje te zetten. Dat hebben ze zeker verdiend in deze tijden, maar ja… wie eigenlijk niet.                                    In een onzekere periode van weinig voetballen hebben we het hoofdsponsorschap met Van de Ven Tegels en Tegelwerken en Van de Ven Sanidrome wederom kunnen verlengen voor een periode van (minimaal) 3 jaar.  Als v.v. Knegselse Boys zijn wij dan ook ontzettend trots op Joost van de Ven en Ellen Adriaanse-Van de Ven.

In de zomer van 2020 hebben Joost en Ellen wederom hun vertrouwen in de v.v. Knegselse Boys uitgesproken en dit bestempeld met het verlengen van hun contracten. Al jarenlang is familie Van de Ven barmhartig aan de plaatselijke voetbalvereniging. 

Nadat Frans en Ria van de Ven hun eigen zaak in het dorp hadden, hebben ze ook diverse jeugdteams gesponsord. Waarvan er diverse teams ook mooie kampioenschappen en bekersuccessen hebben gehaald. In 1995 stond hun naam, van Sanidrome van de Ven, ook te pronken op de shirt in het kampioensjaar van v.v. Knegselse Boys 1.

Na diverse jaren van andere shirtsponsors zijn Joost en Ellen een paar jaar terug wederom benaderd om de grootste vereniging van Knegsel te gaan sponsoren. Dus we hopen daarmee ook de succes van weleer terug te halen.

Bedankt voor alles wat jullie hebben weten te realiseren bij onze vereniging! Want dit gaat voor Joost verder dan alleen het hoofdsponsorschap. We gaan dit nooit vergeten!

We hopen snel weer op de voetbalvelden actief te kunnen zijn met al onze leden, zodat onze oranje hemden weer kunnen schitteren!!  We zitten met sommige teams dicht tegen tastbare sportieve prestaties aan en zullen alles geven om kampioenschappen van weleer te herbeleven. En hoe mooi zou het dan zijn als daar de namen van Van de Ven Tegels & Tegelwerken en Van de Ven Sanidrome op staan.  Op nog vele vruchtbare jaren en prettige samenwerking!

Met sportieve groeten,

Bestuur v.v. Knegselse Boys

SONY DSC