Het einde van een tijdperk is in zicht….


Na diverse decennia komt er een einde aan de werkzaamheden van Wilbert Michielse, John Teunissen en Johnny V Bree bij de Activiteiten Commissie.
Dit seizoen zullen ze nog zorgen dat alles tot in de puntjes geregeld wordt met het komende RAD VAN AVONTUUR en SEIZOENSAFSLUITING.


De afgelopen jaren zijn er tal van mooie feestjes, toernooien en activiteiten geweest. Denk aan alle Super Sunday, Clubfeesten, Radjes, Zaalvoetbaltoernooien, Mix-toernooitjes, Rik-concours, kampioenschapfeestjes en carnavalstoernooien op Koninginnedagen. Maar ook de jubileumfeesten uit 2014 en 2004 waren ze betrokken.

In het verleden waren er zelfs busreisjes naar België met de kerst en ski-uitjes naar Peer. Maar recenter zijn er gelukkig voor in de plaats gekomen: Donderdagavond spellenavond en FIFA-toernooi. En boffen we dat tegenwoordig veel gedart wordt.


Wilbert, John en Johnny zijn erg dankbaar voor het enthousiasme dat er al die jaren was maar hun avontuur stopt nu echt na de Seizoensafsluiting.


Als V.V. Knegselse Boys komen we hier tijdens de Algemene Leden Vergadering zeker op terug, maar graag verzoeken we iedereen om mee te denken over deze vacature.