Antoon Loeffen nieuwe trainer vanaf 2022/2023

v.v. Knegselse Boys heeft overeenstemming bereikt met Antoon Loeffen en hem weten te strikken met ingang van het seizoen 2022/2023.

Antoon Loeffen (64) uit Oirschot zal volgend seizoen voor de groep staan bij v.v. Knegselse Boys. Zijn passie en ervaringen hebben een positieve indruk achter gelaten bij het bestuur en spelers. Na diverse goede gesprekken kijkt iedereen uit naar een prettige samenwerking.

Antoon heeft een rijke carrière gehad als voetballer met onder andere een periode bij NEC en diverse selectie jeugdteams van Nederland. Als assistent trainer heeft hij in de keuken kunnen kijken bij grote verenigingen en als hoofdtrainer is hij erg vaak kampioen geworden en zijn succes is om t proberen altijd voor de winst te gaan en dit te combineren met een goede sfeer.

Antoon was weer erg gedreven om als hoofdtrainer van een kleine(re) vereniging aan de slag te gaan en deze kans ligt er bij v.v. Knegselse Boys.

Als V.V. Knegselse Boys hebben we veel vertrouwen in iedereen en we willen overal vooruitgang in gaan boeken. Zowel voor dit huidige seizoen als in de toekomst.

Met sportieve groeten,

Het hoofdbestuur