Club van 75

Op 5 april 2029 zal onze vereniging 75 jaar bestaan.

De Club van 75 is een nieuw initiatief in navolging van de Club van 40, 50 en 60.  Wederom is dit onlosmakelijk verbonden met hun naderende jubileum van de v.v. Knegselse Boys. De Club van 75 heeft een heldere doelstelling om de organisatie voor het jubileum in 2029 van startkapitaal te voorzien. Vanaf heden zullen we hiermee starten en we al een mooi gezelschap bij elkaar die stuk voor stuk een oranje/zwart hart hebben en de v.v. Knegselse Boys al lang hiervoor heel trouw waren en dit in de toekomst ook nog lang zullen zijn.

Onze trotse leden:

Wil je ook lid worden?

De Club van 75 is een commissie met Hendrik-Jan van der Heijden en John Teunissen als initiatiefnemers en jullie als trouwe en loyale vrienden van de v.v. Knegselse Boys.

Lidmaatschap

De Club van 75 stelt geen hoge eisen aan het lidmaatschap. Iedereen kan lid worden, mits je de vereniging een warm hart toedraagt en je wilt helpen om de vereniging nog sterker te maken. In principe kan iedereen lid worden: particuliere personen, teams, bedrijven, etc. Als je enthousiast bent geworden, doe dan mee en maak eventueel ook andere hiervoor warm.

Kosten

De jaarlijkse bijdrage voor een lid van de Club van 75 is:   € 40,- per persoon of per team.                                     

Het jaarlijkse lidmaatschap volgt in het gestarte voetbalseizoen en loopt van oktober tot en met september van het opvolgende jaar. De jaarlijkse bijdrage geschiedt middels de opgestuurde nota.

Wat krijg je er voor terug?

Allereerst krijg je natuurlijk een vermelding naar in het rijtje van Club van 75 op de beeldkrant in onze kantine, een vermelding op de website en in het jubileum Boyke (wat t.z.t. zal uitkomen).

Uiteraard zullen er ook eervolle vermeldingen komen tijdens het jubileumweekend, maar het belangrijkste is echter dat je bijdraagt aan de sociale en maatschappelijke functie die v.v. Knegselse Boys in Knegsel en haar omgeving heeft.

Verder krijg je ook € 10,- korting bij een verenigingsavond bijvoorbeeld Rad van Avontuur. (Uitgezonderd voor teams en bedrijven)

Contact

Heb je ideeën, wil je lid worden of heb je vragen?  Je kunt ons bereiken op penningmeester@knegselseboys.nl. Je kunt ons natuurlijk ook een persoonlijke email versturen of bellen. Het makkelijkste is natuurlijk als je gewoon naar ons toe komt op of rond de velden. Wij zijn regelmatig op de vereniging aanwezig.

Hendrik-Jan van der Heijden      tel. 06-46004806

John Teunissen                              tel. 06-12919662

Met sportieve groeten,   

Comité Club van 75